Bouwbedrijf J. Hummelink: niet alleen sterk in timmerwerk

Bouwbedrijf J. Hummelink uit Ruurlo levert gedegen vakwerk en denkt met de klant mee. De onderneming van Jelte Hummelink is allround en begeleidt complete projecten. Dat geldt voor nieuwbouw, aan- of verbouw, renovatie en vele andere klussen.  

Een dynamisch en betrokken bedrijf met een zeer persoonlijke werkwijze. Jelte Hummelink wil klanten ontzorgen. “Dat is onze kracht. Voor grote of kleine projecten kunnen ze bij ons terecht. Dat wil zeggen voor een nieuw huis, een verbouwing, maar ook voor kleinere klussen. Zoals het afhangen van een deur, het plaatsen van een dakkapel of overkapping of het vervangen van raamkozijnen. We besteden overal evenveel aandacht aan en verzorgen het van A tot Z. Dus ook al het voorbereidende werk inclusief 3D ontwerp en vergunningsaanvraag.”

Bouwbedrijf J. Hummelink is sinds kort gehuisvest op bedrijventerrein De Vente in Ruurlo. Daar heeft het de beschikking over een groot bedrijfspand van 600 vierkante meter met een verdieping van nog eens 300 vierkante meter. De nieuwbouw bestaat uit een grote werkplaats, opslaghal en kantoor. “Op deze plek kunnen we de komende jaren prima uit de voeten. Er is rekening gehouden met verdere groei. In de werkplaats maken we veel zelf, zoals vakkundig timmerwerk. Dat is ideaal, je blijft als bedrijf flexibel en kunt snel inspelen op de vraag. Zeker met houtskeletbouw geldt dat als groot voordeel, het wordt daardoor een stuk goedkoper.” Het bouwbedrijf heeft veel eigen materieel zoals bouwkranen, shovels en hoogwerkers, ook dat zorgt voor een optimaal proces.

De onderneming van Jelte Hummelink beheerst alle disciplines mede door het grote netwerk van bouwprofessionals waarmee intensief wordt samengewerkt. Daardoor hebben klanten er geen omkijken naar en verlopen de werkzaamheden zonder problemen. “Ik ben altijd het aanspreekpunt. Samen met de klant bekijk ik de mogelijkheden, het adviseren en uiteindelijk het vinden van de perfecte oplossingen, passend bij de wensen en het budget. Daarna gaan we aan de slag. Ik ben dus bij het hele traject betrokken, dat is het mooie van mijn werk.”